Persoon

Jos van der Staaij, is BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog ((nr 59049725225) en Burn out behandelaar met dertig jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een gelukkig en evenwichtig leven.

Hij werkte in veel verschillende instellingen; maar besloot in 2008 om zelfstandig te worden, voornamelijk uit onvrede met de ‘bureaucratie’. Dit bleek een goede stap: door mond op mond reclame en goede ervaringen van artsen, vonden veel mensen hun weg naar zijn organisatie.

‘Mijn belofte is dat ik me maximaal voor u inzet. Ik wil me goed inleven in uw persoon en situatie zodat u zich begrepen voelt. Ik zal dat ook regelmatig checken. Ik ben gericht op samenwerken, wanneer we een goed team vormen zullen de resultaten vanzelf komen! Mijn stijl van communiceren is respectvol en direct, met ruimte voor humor. Ik doe dit werk met veel plezier en betrokkenheid. En ben oprecht blij wanneer het (weer) goed gaat met u als cliënt! Ik voel me vaak dankbaar voor het vertrouwen dat mensen geven en de openheid waarmee zij mij in hun leven toelaten’.

Jos van der Staaij beoefent de bergsport. In 2012 beklom hij de de hoogste piek van de Alpen (Mont Blanc 4810 m), en in 2013 de Elbrus (hoogste top Europa, een van de seven Summits, 5642 m. In 2014 werden in het Monte Rosa gebergte in Italië  in zes dagen tijd zes pieken van 4300-4500 meter beklommen. In 2016 beklom hij in Kirgizië  Peak Lenin tot 6100 meter. In mei 2017 stond hij op de top van de Carrountoohil, de hoogste top van Ierland en daalde hij af via de ‘Devils ladder’. In juli deed hij mee aan de Maratona dles Dolomites, een fietstourtocht dwars door de Dolomieten met 42oo hoogtemeters. Moet je sportief zijn als cliënt van Jos van der Staaij? Nee hoor, natuurlijk niet. Maar hij kan je wel iets vertellen over het stellen van doelen en omgaan met grenzen.