Burn out traject

Een regulier High Quality  Burn out traject omvat tien gesprekken. Hierin komen alle belangrijke thema’s aan bod. Verlenging is uiteraard mogelijk na goede evaluatie van wat is bereikt en wat nog nodig is. Een korter traject van vijf gesprekken is mogelijk wanneer er sprake is van mildere problematiek.

Uw  behandelaar is universitair opgeleid en heeft ruim dertig jaar ervaring.

Kosten voor een High Quality Burn Out traject E 1500; inbegrepen directe en indirecte tijd (voorbereiding, verslaglegging).

Kosten voor elk blok van 5 gesprekken E 750  (inbegrepen directe en indirecte tijd).

Voor zelfstandigen en werkgevers zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Een spoedig herstel is in het belang van werkgever en werknemer en zeker ook in het belang van de zelfstandige.

Een ziektedag kost een werkgever gemiddeld tussen de €200 – €250 per dag; een burn out traject kost dus geld, maar levert nog veel meer op. En voorkomt een domino effect binnen het team. Aandacht voor gezondheid en welzijn en het bieden van mogelijkheden voor steun bij burn out, heeft een positieve uitwerking op de betrokkenheid bij de organisatie, op de productiviteit en op het imago van de werkgever.